Nieuws


Soulbrace
Nieuw bijzonder design. Armbanden uit textiel/kant vervaardigd. In vele kleuren en design. Bewerkt met Swarovski steentjes voor een chique glamour uitstraling met de modellen Tiffany en Crystal. Of jong, sportief en kleurrijk zoals de Bohemien en Liberty serie en nog veel meer. Voor elke gelegenheid de juiste SoulBrace. Style and smile.
Voor meer afbeeldingen zie www.soulbrace.com. Bestelling via de contact pagina op deze website.
Prijzen van €. 16,- tot €. 39,-Display Eyebrow Statement
Voor uitdrukkingsvolle ogenblikken zijn perfecte wenkbrauwen een must. Goed gevormde wenkbrauwen brengen het gezicht in evenwicht en benadrukken de positieve punten. De wenkbrauw omraamt het oog en zorgt daardoor voor een perfecte oogmake up.
Eyebrow Styler in drie kleuren €.19,95
Met de duo eyebrow styler kunnen de wenkbrauwen natuurlijk getekend en opgevuld worden.
Eyebrow Filling Gel in twee kleuren €.12,40
Ideaal om op te vullen te modelleren en te fixeren.

Stap 1: met de stift van de Duo Eyebrow Styler fijne lijntjes trekken om de wenkbrauwen te contouren.
Stap 2: met de poeder applicator de wenkbrauwen verdichten en eventuele onregelmatigheden opvullen.
Stap 3: om de look te intensiveren wordt als laatste stap de Eyebrow.
Filling Gel aangebracht. De gel met de borstel in korte bewegingen op de wenkbrauwen aanbrengen en te gelijker tijd in de gewenste vorm brengen.
Above The Clouds Trend kleuren voorjaar/zomer 2017
Luchtige in elkaar overlopende pasteltinten nodigen uit om in een droomwereld te stappen. Zweef gewichtsloos over de wolken met de gelimiteerde lente/zomer collectie van Malu Wilz. Een kleurenspel van zachte pasteltinten zorgt voor een dromerige blik. Display bestaat uit:
4 kleuren Oogschaduw €.6,95
2 kleuren Glossy stick €.14,95
2 kleuren Soft Eye Styler €.12,95
1 kleur Blusher €.9,25
De Color Correcting Powder €.26,95
De Natural Glow Lipbalm €.13,75
QUEEN OF THE NIGHT
Luxe Satijn, glamoureuze accessoires en briljante glitter effecten zorgen dit seizoen voor tijdloze elegantie op de catwalk van de modewereld.
De nieuwe Malu Wilz herfst/winter look QUEEN OF THE NIGHT zorg voor een zelfbewuste uitstraling met WOW EFFECT. Uitdrukkingsvolle kleuren in combinatie met verschillende glow effecten en verleidelijke lippen in vrouwelijke nuances zijn de highlights van dit seizoen.

De nieuwe producten uit de display Queen of the night:
Sheer Gloss: twee kleuren: Nude Dreams, Masala Lips €.8,50
True Matt lipstick: twee tinten: warm Red Darling, Black Red woman
€.12,75
Oogschaduw : 4 kleuren: Precious Metal, Mystic Black, Grey Blue Feeling
Pearly Snowflake €.6,95
Drops of Crystal €.22,50
Crystal Beauty Pearls €.24,50
Perfect eyepowder: twee tinten: Grey Beauty, Dark Silver Star €.9,50


Display Prime Time:
Natural Beauty Day Cream SPF 10 (getinte dagcreme)
Is perfect geschikt voor iedereen die een vleugje kleur wenst. Ingekapselde parels, die bij het aanbrengen op de huid open breken en zicht aan iedere huidtint aanpassen. Deze luxe textuur brengt tegelijkertijd het vochtgehalte op peil. €.28,50

Prime Time Eye shadow Base
Neutraliserende camouflerende en lang houdbare Eye Shadow Base in 2 tinten nr 02 koel (rose) en nr 04 warm (geel). €.15,95

Prime Time Lipase Luchtige en zachte lipbase, die verzorging en bescherming in een product combineert en zo voor een stralende lippen make up zorgt. Kan onder lipstick of gloss aangebracht worden. €.15,95

Display Lip Balm:
Voor natuurlijke zachte lippen, Verfijnde kleurpigmenten geven de lippen een natuurlijke uitstraling. Geen droge lippen dankzij waardevolle olien. De lippen worden van vocht voorzien dankzij abrikozen- en perzik olie. Bevat verfrissende groene munt aroma. Vrij van parabenen.